Over ons

Dit is Hilla Skincare. Hilla is ontstaan uit een persoonlijke behoefte aan personalisatie en gemak. Een behoefte aan producten die ons nét dat beetje meer geven.

Wij ontwikkelden de dagcrème die perfect past bij jouw huid.
Benieuwd welke combinatie het beste bij jou past?

Stel samen
Stap 4 visual

Hilla Skincare - Over ons

Over ons

Hilla is ontstaan omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op nét dat beetje meer. Net een beetje meer comfort, net een beetje meer gemak. Net even wat meer hulp bij het kiezen van het juiste product, maar ook net iets meer effectiviteit. Een beetje beter voor de wereld, maar met name: net een beetje meer voor mij.

Onze filosofie: “Just a little bit more”“

Hilla Skincare is onze oplossing, waarmee we op verschillende vlakken hebben nagedacht om net dat stapje verder te gaan. Zo zijn al onze producten van natuurlijke oorsprong, vegan, dierproefvrij en vrij van “nasties”. Door de hoge concentratie van werkende stoffen in de BOOST te combineren met de dagelijkse verzorging van de BASE, weten we zeker dat het product bij iemand past. Een product vol pure ingrediënten, met een hogere concentratie werkende stoffen voor écht resultaat, volledig aangepast naar iemands huid en wensen.

Dat je door de herhaalservice niet meer hoeft na te denken over de aankoop van het product, geeft daarnaast nét dat beetje meer gemak. En in alle gevallen past het pakketje gewoon door de brievenbus.

Wij kijken er naar uit om met Hilla ook jouw gezichtsverzorging nét een beetje beter te maken. Geniet ervan!

Hilla Skincare - alle producten

Over onze producten

Onze producten worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. De producten zijn gemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten, waarbij synthetische bestandsdelen worden vervangen door natuurlijke alternatieven. Daarvoor maken we gebruik van biologisch gecertificeerde ingrediënten en natuurlijke extracten. Door de BASE en de BOOST met elkaar te mengen zorgen we dat de crème een hogere concentratie werkende bestandsdelen bevat.

Onze producten zijn vegan en vrij van PEG, sulfaten, siliconen, parabenen en minerale oliën. Daarnaast maken we gebruik van hypoallergeen parfum zodat de kans op irritatie nihil is.

Maak hieronder kennis met onze producten, of ga direct aan de slag met jouw eigen dagcrème.

 

Stel samen