Vacature

ALLROUND MARKETEER

Vacature: Allround Marketeer 32-38 uur (m/v) – locatie: Weert/vanuit huis
Hilla Skincare is een start-up in gezichtsverzorging. Met Hilla stel je gemakkelijk zelf jouw dagcrème samen op basis van huidtype en aandachtsgebied. Daarnaast lanceren we binnenkort ook ons nieuwe label. We zijn volop in ontwikkeling en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

We hebben stevige groeiambities en met een aanvulling op onze marketingactiviteiten verwachten we deze te gaan realiseren. We werken met een klein, gefocust team, en maken daarnaast gebruik van de kennis en faciliteiten van de Staircampus (Weert). Je werkt intensief samen met de oprichter waardoor je snel kunt schakelen en jouw stempel kan drukken.

Lijkt het je wat? Stuur dan een bericht naar oprichter Hilde (hilde@hillaskincare.nl).

 

Over de functie
Hilla skincare groeit volop, waarbij uitbreiding van ons productaanbod een van de speerpunten is. Naast een breder assortiment aan skincare producten zal Hilla op korte termijn ook andere productgroepen lanceren. Daarbij zijn we bezig met de voorbereidingen van een digitaal platform waarbij we de Hilla producten op een aanvullende manier kunnen aanbieden aan de consument. De lancering hiervoor staat gepland in oktober 2023.

We hebben grote ambities en geloven in een marketing gedreven aanpak. Om deze reden zijn we op zoek naar een allround marketeer die verantwoordelijk wordt voor alle marketingactiviteiten en het realiseren van naamsbekendheid, website bezoekers en aankopen via diverse kanalen. In deze dynamische functie wordt eigen initiatief, creativiteit en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel richting de gezamenlijke doelen gewaardeerd.


Werkzaamheden
Als marketeer ben jij verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten en daarmee het realiseren van naamsbekendheid, website bezoekers en aankopen. Nadat we de doelstellingen hebben vastgesteld, stel jij de marketingstrategie op die daarbij aansluit. Je bent, samen met de oprichter,  eigenaar van het aangestelde marketing budget.

Je bent dagelijks bezig met het opzetten en optimaliseren van de diverse on- en offline marketingactiviteiten. Hierbij is het jouw uitdaging om de gewenste resultaten te behalen met het gestelde budget. Uiteraard behoort de analyse van de effectiviteit van de gevoerde campagnes ook tot jouw takenpakket, en ben je in staat een gericht advies te geven over de verdere voortgang ervan.

Je vindt het leuk marketingcampagnes te bedenken en te realiseren van a tot z. Hierbij realiseer je je dat er (met name voor de nieuwe tak) niet altijd een “basis” is om op voort te borduren. Daarnaast ben je bezig met onder andere email- en affiliate marketing, Google Analytics en onze Customer Journey. Natuurlijk doe je veel meer dan dit (en dat verwachten we ook ;))!


Kwalificaties
Je beschikt over een relevante, afgeronde HBO opleiding en hebt minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan in een vergelijkbare rol (B2C, e-commerce, marketing gedreven). Hierbij is het een pré als je ervaring hebt in de cosmetica- ofwel textiel branche, maar geen must. Je bent een échte allrounder en durft zelf initiatief te nemen. Je bent niet bang om je mening te geven en je vindt het leuk om écht mee te denken.
Je bent een echte proactief ingestelde, creatieve duizendpoot met een groot analytisch vermogen en doorzettingsvermogen. Je bent op je best in een informele, dynamische werkomgeving, waarbij je direct impact kan maken.
En ook:

  • Kennis van het ontwikkelen en uitvoeren van zowel offline- als online campagnes;
  • De kracht om verbinding te maken met onze doelgroep(en) en
  • De ambitie en gedrevenheid jezelf in je functie te blijven ontwikkelen

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een uitdagende rol waarbij je echt jouw stempel kunt drukken bij een ambitieuze start-up met grote groeiambities;
  • De luxe om gebruik te maken van de kennis en ervaring van de marketing afdeling op de Staircampus – een combinatie waarbij je zelf veel verantwoordelijkheid krijgt maar eenvoudig hulp kunt vragen;
  • Een informele werksfeer waarbij je direct schakelt met de oprichter;
  • Een rol waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt, maar je er nooit alleen voor zult staan. Beloofd!;
  • De mogelijkheid om 1 à 2 dagen per week thuis te werken;
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en (werk)ervaring.

 

Interesse?

Lijkt dit je wat? Of ken je wellicht iemand die hier geschikt voor is? Leuk!
Stuur ons een bericht met daarin jouw CV en motivatiebrief naar: hilde@hillaskincare.nl.