Hilla Skincare

Bedenktijd & retour

Bedenktijd
Na ontvangst van je bestelling heb je standaard recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van reden, de overeenkomst te ontbinden en deze te retourneren of te ruilen. Binnen die periode kun je een product dus retour melden, waarbij de verzendkosten voor het terugsturen voor jouw rekening komen.

Let op: Om te bepalen of je het product wil houden mag je het beoordelen/bekijken zoals in een fysieke winkel ook mogelijk is. Indien je het product beschadigd of onvolledig retour stuurt, zal het te vergoeden bedrag evenredig met de ontstane schade verrekend worden. Je bent dus verantwoordelijk voor eventueel ontstane waardevermindering.

Retour
Wij raden je aan om de retouraanvraag vooraf via ons Contactformulier aan te melden. Maak een lijstje van de producten zodat we kunnen controleren dat alles correct is aangekomen. Zo onstaan er geen misverstanden. Na melding heb je vervolgens 14 dagen de tijd om het product retour te zenden.

Indien je de overeenkomst ontbindt, wordt het bedrag waarop je recht hebt binnen 14 dagen teruggestort op het aangegeven rekeningnummer.
Het product dien je voldoende gefrankeerd op te sturen naar:

Hilla Skincare
t.a.v. Retouren
Weteringsteeg 10
3911VN Rhenen
Nederland